Перейти до головного змісту

Сьомга-гриль на шпажках із чорізо та білою квасолею

Сьомга-гриль на шпажках із чорізо та білою квасолею
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Барбекю зі скибочок норвезької сьомги та сирних ковбасок з гарніром із пряної тушкованої суміші з квасолі, паприки, томатів і кабачка.

Інгредієнти

-
+

400 г  свіжої норвезької сьомги
4 шт.  сирних ковбасок чорізо
2 дл.  сухої білої квасолі
1 шт.  цибулі ріпчастої, очищеної
500 мл  курячого бульйону
1 гілочка(и)  свіжого розмарину
2 шт.  паприки
2 шт.  помідору(ів)
8 шт.  маленьких головок репчатого лука
200 г  кабачків цукіні
   петрушка
   часник(у)
   оливкова олія
   кмин
   цедра лимона

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Зварити курячий бульйон (5 чашок).
  • Замочити квасолю на ніч, потім відварити у 5 склянках курячого бульйону. Варити доти, доки вона не стане м’якою.
  • Сьомгу нарізати невеликими шматочками по 30 г кожен.
  • На шпажку нанизайте по черзі 3 шматки сьомги і чорізо. Готувати на сильному вогні протягом 6 хв.
  • Кабачок нарізати кружечками завтовшки 2 см і обсмажити на олії з обох боків до золотистої скоринки. Додати цибулю і смажити ще кілька хвилин.
  • Паприку і томати нарізати товстими шматочками і додати разом із квасолею до кабачків. Тушкувати все разом на вогні кілька хвилин.
  • Додати подрібнений часник, трохи кмину і подрібненого розмарину (на смак).
  • Змішати дрібнопосічені петрушку, лимонну цедру і часник з оливковою олією. Сумішшю натерти сьомгу і чорізо на шпажках після приготування на грилі.