Перейти до головного змісту

Сьомга-гриль із маслом та естрагоном

Семга-гриль с маслом и эстрагоном
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Філе норвезької сьомги, запечене у вершковому маслі з подрібненим листям естрагону, в поєднанні з хрусткою спаржею-гриль.

Інгредієнти

-
+

700 г  філе норвезької сьомги
50 г  вершкового масла
2 ст. л.  естрагона
8 стебло(ів)  спаржи
1   лимон
2-3 ст. л.  тертого сиру Пармезан

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Естрагон подрібнити та змішати з маслом. Сформувати ковбаску і загорнути її у фольгу. Прибрати в холодильник.
  • Алюмінієву фольгу для гриля скласти у два шари, скропити оливковою олією і викласти філе сьомги. Рибу посолити, поперчити і побризкати лимонним соком.
  • Пряне масло з естрагоном нарізати шматочками і покласти зверху риби. Загорнути повністю фольгою та покласти на гриль.
  • Спаржу очистити, побризкати олією, посолити, поперчити і викласти на решітку гриля, коли риба буде майже готова.
  • Готову спаржу посипати тертим пармезаном, цедрою лимона, злегка посолити і поперчити. Покласти зверху риби і подавати на стіл.