Перейти до головного змісту

Сьомга у фользі з овочами та соєвим соусом

Сьомга у фользі з овочами та соєвим соусом
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Slivka studio

Легка та смачна страва, яка чудово смакуватиме на природі у дружній компанії.

Інгредієнти

-
+

400 г  філе норвезької сьомги
1 шт.  червоної цибулі
1/2 шт.  цвітної капусти
1 пучок(а)  зеленої цибулі
1/2 пучок(а)  кріп(у)
1/2 шт.  капусти броколі
1 шт.  морква
2 зубчик(а)  чесноку
40 г  вершкового масла
1 ст. л.  соєвого соусу
4 ч. л.  білого вина

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Почистіть і поріжте овочі: цибулю на часточки, цвітну капусту і брокколі на суцвіття, зелена цибуля кубиками по 2 см, фенхель, морква на тонкі смужки і роздушіть часник
  • Поріжте сьомгу кубиками по 2 см
  • Розстеліть 4 алюмінієві фольги однакового розміру, рівномірно розподіліть на них овочі та сьомгу
  • Додайте білого вина,  масла та 2 столові ложки соєвого соусу
  • Посоліть, поперчіть та загорніть листи
  • Помістіть листи з овочами і сьомгою на гриль та смажте 15-17 хвилин