Перейти до головного змісту

Сэндвич с норвежской сельдью

Сэндвич с норвежской сельдью
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Ksenia Filippova

Простой рецепт вкусного сэндвича из норвежской сельди с корнишонами и сладким перцем. 

Інгредієнти

-
+

1 шматок(а)  оселедця
100 г  сметани
4   корнішона
0,25   солодкого перцю
20 мл  винного оцету
70 мл  оливкової олії
   листя свіжого салату
   петрушка
   зеленої цибулі
   чорний хліб

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці

Способ приготовления

  • Норвежскую сельдь разделать на филе.
  • Нарезать филе ломтиками.
  • Черный хлеб смазать сметаной, положить на него салатные листья, ломтики сельди и корнишонов.
  • Сбрызнуть кусочки хлеба смесью уксуса и оливкового масла.
  • Украсить сэндвичи длинной соломкой из сладкого перца.
  • Посыпать нарезанным зеленым луком и петрушкой.