Перейти до головного змісту

Тартар із норвезького оселедця з каперсами та сметаною

Тартар із норвезького оселедця з каперсами та сметаною
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Тартар із філе слабосолоного норвезького оселедця під соусом зі сметани, хрону, яєчних жовтків і кропу.

Інгредієнти

-
+

4 шматок(а)  філе слабосоленого норвезького оселедця
4   яєчних жовтків
2   цибулі ріпчастої, очищеної
1 ст. л.  каперсів
2   корнішона
1   буряк
50 мл  сметани
50 г  тертого хрону
 пучок(а)  кріп(у)

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Цибулю порізати кубиками.
  • Корнішони дрібно посікти.
  • Буряк відварити.
  • Оселедець нарізати шматочками потрібного розміру.
  • Інгредієнти викладіть кружечком у середині тарілки.
  • Хрін і сметану перемішати, додати трохи порубаного кропу та яєчний жовток, і полити зверху інгредієнти.