Перейти до головного змісту

Тартар із норвезького оселедця та зелених яблук

Тартар із норвезького оселедця та зелених яблук
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Kirill Galitskiy

Швидко і смачно: тартар із норвезького оселедця з яблуками та яйцем на тостах зі скандинавського хліба із соняшниковим насінням.

Інгредієнти

-
+

30 г  філе слабосоленого норвезького оселедця
40 г  зелених яблук
50 г  білого хліба
15 г  цибулі-шалот
25 г  молока
10 г  соняшникової олії
1   яйце(я)/яєць
   свіжовичавлений лимонний сік

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Вимочити в молоці хліб та оселедця.
  • Яйце зварити круто, яблука очистити.
  • У блендері змішати оселедець, яблука, хліб, цибулю, яйце.
  • Додати краплю соняшникової олії (можна з лимонним соком або яблучним оцтом) і знову перемішати.
  • Подавати на тостах із грубого скандинавського хліба із соняшниковим насінням.