Перейти до головного змісту

Тартар із сьомги на грилі із в’яленими томатами, оливками та каперсами

Тартар із сьомги на грилі із в’яленими томатами, оливками та каперсами
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Ingvar Eriksson

Котлетки з рубленого філе норвезької сьомги з овочами і зеленню у поєднанні із салатом з листя шпинату, червоної цибулі та пармезану.

Інгредієнти

-
+

500 г  свіжої норвезької сьомги
2 ст. л.  в'ялених помідорів
3 ст. л.  маслин
2 ст. л.  каперсів
2 ст. л.  цибулі-шалот
1 ст. л.  діжонської гірчиці
1 ст. л.  петрушка
   свіжовичавлений лимонний сік
6 дл.  листя шпинату
1 дл.  тертого сиру Пармезан
1 шт.  цибулини цибулі червоного, очищеного
   оливкова олія
   бальзамічний оцет
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе сьомги дрібно нарізати. Цибулю, томати, оливки і петрушку дрібно нашаткувати і змішати з рибою, соком лимона і діжонською гірчицею. Приправити сіллю і перцем.
  • З приготовленої маси сформувати круглі котлети завтовшки 2 см і готувати на грилі 1—2 хв. з кожного боку на сильному вогні.
  • Червону цибулю нарізати тонкими кільцями. Салат викласти шарами: листя шпинату, цибуля, пармезан. Заправити оливковою олією та бальзамічний оцтом і подавати разом із тартаром із сьомги.