Перейти до головного змісту

Тортілья зі смаженим оселедцем

Тортілья зі смаженим оселедцем
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Espen Grønli

Простий і корисний рецепт приготування тортільи зі смаженим оселедцем у поєднанні з овочами та гострою йогуртовой заправкою.

Інгредієнти

-
+

8 шматок(а)  філе норвезького оселедця
8   коржів тортилья
10 шт.  редиса
100 мл  муки
2   томата(ів)
1 шт.  солодкого перцю
1 цибулина(и)  лука червоного, очищеного
1   огурець
100 мл  оливкової олії
   салат
   сіль
   перець
   петрушка

Заправка

100 мл  майонезу
100 мл  йогурту
1 ст. л.  каперсів
1   маринований огірок
   перець чилі

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе оселедця промити й обсушити паперовим рушником.
  • У борошно додати сіль і перець.
  • Обваляти в борошні оселедець і обсмажити на олії з обох боків.
  • Редис, перець, томат і цибулю нарізати часточками.
  • Петрушку подрібнити.
  • Для заправки змішати всі інгредієнти разом.
  • На розгорнуті коржі розкласти рівномірним шаром салат айсберг, оселедець та овочі.
  • Полити соусом і згорнути рулетом.
  • Перед подачею на стіл нарізати рулети порційними шматочками.
  • Оселедець можна також подавати з картоплею.
  • Салат айсберг змішати з овочами і подавати все на блюді разом із соусом.