Перейти до головного змісту

Форшмак з норвезького оселедця

Форшмак з норвезького оселедця
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: No name

Смачний Норвезький оселедець - завжди доречний до застілля

Інгредієнти

-
+

2 шт.  оселедця
Половина   яблуко
Половина   цибулі ріпчастої, очищеної
2 шматок(а)  білого хліба
100 мл  молока
1   яйце(я)/яєць

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе оселедця подрібнити в м'ясорубці разом з очищеними яблуком, цибулею, білком і замоченим у молоці білим хлібом.
  • Ретельно перемішати, при подачі посипати жовтком.