Перейти до головного змісту

Хрусткий норвезький оселедець із гарбузовим пюре

Хрусткий норвезький оселедець із гарбузовим пюре
  • 
4

    4 порції

  • Більше 50 хв

  • трудність

    середня складність

Фотограф: Tom Haga

Скибочки норвезького оселедця, обсмажені у паніровці із сиром пармезан і доповнені ніжним пюре із гарбузової м’якоті з вершковим маслом.

Інгредієнти

-
+

200 г  філе норвезького оселедця
100 г  панірувальних сухарів
50 г  тертого сиру Пармезан
2   яйце(я)/яєць
100 г  гарбуза
1 ст. л.  оливкова олія
15 г  вершкового масла
1  ч. л.  свіжовичавлений лимонний сік
   Сіль та перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Гарбуз очистити від шкірки та видалити насіння.
  • Яйця збити з невеликою кількістю води.
  • Змішати панірувальні сухарі та пармезан.
  • Оселедець вмочити у яєчну суміш, а потім у паніровку з пармезаном.
  • Обсмажити у сковороді до золотистого кольору.
  • Для приготування пюре гарбуз натерти оливковою олією та запікати при 120 °С близько 1 години.
  • Приготувати з гарбуза пюре з вершковим маслом і соком.
  • Приправити сіллю, і до моменту подачі на стіл тримати теплим у шпринцевальном мішку.