Перейти до головного змісту

Хрусткий норвезький оселедець із йогуртом

Хрусткий норвезький оселедець із йогуртом
  • 
4

    4 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Tom Haga

Апетитний норвезький оселедець у хрусткій паніровці, з гарніром із крем-шпинату, картоплі, селери, броколі та цвітної капусти.

Інгредієнти

-
+

600 г  філе слабосоленого норвезького оселедця
1   яйце(я)/яєць
200 г  панірувальних сухарів
1 кг  картопля
4 шт.  цибулі ріпчастої, очищеної
200 г  листя шпинату
100 г  натурального йогурту
0,5 шт.  качана брокколі
2 стебло(ів)  селери
0,5 шт.  цвітної капусти
   свіжа зелень

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Картопля і стебла селери очистити від шкірки та відварити.
  • Цибулю нарізати кубиками або кільцями.
  • Броколі та цвітну капусту відварити й остудити.
  • Листя шпинату відварювати протягом 30 секунд у киплячій підсоленій воді.
  • Потім відразу перекласти шпинат у холодну воду.
  • Воду злити та змішати шпинат з йогуртом і оливковою олією у блендері — має вийти однорідне, приємне на вигляд зелене пюре.
  • Картоплю, цвітну капусту, броколі та селеру нарізати дрібними шматочками.
  • Оселедець нарізаємо порційними шматочками, опускаємо у збите яйце, паніруємо у сухарях та обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки.
  • Крем-шпинат викласти на середину тарілки, зверху вкласти інші інгредієнти.