Перейти до головного змісту

Цибулевий суп з норвезької сьомги

Цибулевий суп з норвезької сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

Фотограф: Jan Lech

Легкий овочевий супчик із сьомги корисний для малечі та ідеальний для тих, хто притримується дієти й слідкує за своїм здров'ям. 

Інгредієнти

-
+

300 г  філе норвезької сьомги
3-4 шт.  цибулі ріпчастої, очищеної
1 зубчик  часник(у)
600 мл  рибного бульйону
1 ст. л.  вершкового масла
трішки   естрагона
   чебрець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Наріжте цибулю й часник соломкою, обсмажте до золотистої скоринки на маслі в глибокій кастюлі
  • Після того, як цибуля та часник стануть м'якими, влийте попередньо приготований овочевий (або рибний) бульйон, додайте чебрець та естрагон
  • Поріжте філе сьомги кубиками по 2-3 см та додайте у кастрюлю
  • Варіть близько 15 хвилин на легкому вогні
  • Приправте сіллю та перцем
  • Перед подачею на стіл прикрасьте листям чебрецю