Перейти до головного змісту

Швидкі млинці з норвезькою сьомгою, сиром, солоним огірком та морквяною підливою

Швидкі млинці з норвезькою сьомгою, сиром, солоним огірком та морквяною підливою
  • 
4

    4 порції

  • Більше 50 хв

  • Difficulty

    важко

Фотограф: Norwegian Seafood Council

Млинцеві конвертики з начинкою із копченої норвезької сьомги, сиру фета і каперсів в гарячій підливі із соку моркви і цитрусів.

Інгредієнти

-
+

Млинці

200 г  муки
350 мл  молока
1   яйце(я)/яєць
0,5 ч. л.  солі грубого помелу
2 ст. л.  зеленої цибулі
0,5 ст. л.  цукор
1 ст. л.  рослинного масла

Начинка

100 г  копченої норвезької сьомги
100 г  сиру фета
2 ст. л.  вершків 30-відсоткової жирності
50 мл  молока
2 ч. л.  каперсів
2 ч. л.  цибулі-шалот
   білий перець
   цедра лимона

Огірковий салат

0,5 шт.  огурець
3 ст. л.  оцту з сидру
1 ст. л.  кріп(у)
   цукор
   Сіль та перець

Підлива

1 кг  морква
0,75   апельсин(а)
0,5   лимон
130 г  вершкового масла
1 ст. л.  вершків 30-відсоткової жирності

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці

Млинці:

  • Зелену цибулю подрібнити.
  • Усі інгредієнти змішати в блендері, додати сіль та зелену цибулю.
  • Розігріти в сковороді олію та спекти 4 тонких млинця. Слідкуйте, щоб вони не охололи.

Начинка:

  • Копчену сьомгу дрібно нарізати, каперси подрібнити.
  • Змішати всі інгредієнти і додати спеції, включаючи цедру та перець.
  • Начинку викласти на середину кожного млинця і загорнути конвертом.

Огіркова суміш:

  • Огірок очистити і дрібно нарізати, кріп подрібнити.
  • Усі інгредієнти змішати, заправити перцем, сіллю та цукром.

Морквяна підлива:

  • Вичавити сік з моркви, апельсинів і лимона (окремо).
  • Випарити морквяний сік до половини.
  • Сік цитрусових змішати і випарити (до консистенції сиропу).
  • Все змішати, довести до кипіння. Зняти з плити, додати вершки і масло, змішати в процесорі. Слідкуйте, щоб підлива не охолола.

Подача:

  • Перед подачею на стіл начинені млинці розігрівати протягом 5 хвилин при 175 °С на змащеному олією листі.
  • На тарілку викласти соус, на нього покласти млинець, а зверху — огіркову суміш.