Перейти до головного змісту

Шніцель із сьомги

Шніцель із сьомги
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Astrid Hals

Ніжне філе норвезької сьомги, обсмажене у хрусткій паніровці з яєць, борошна і сухарів, у поєднанні з картопляним гарніром.

Інгредієнти

-
+

600 г  філе норвезької сьомги
300 г  картоплі
200 г  панірувальних сухарів
100 г  муки
2   яйце(я)/яєць
   оливкова олія
   сіль
   перець

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Сьомгу нарізати тонкими шматочками.
  • Борошно змішати з сіллю і перцем.
  • Яйця збити вінчиком.
  • Обваляти шматочки риби в борошні, яйці і панірувальних сухарях.
  • Розігріти олію в сковороді і обсмажити шніцелі з обох боків до золотистої скоринки.
  • Картоплю нарізати круглими скибочками і обсмажити у сковороді на олії.
  • Шніцель подавати до столу зі смаженою картоплею і свіжим салатом.
  • До страви також підійде вершковий соус.