Перейти до головного змісту

Шніцель із сьомги на грилі з лимоном і свіжим щавлем

Шницель из семги на гриле с лимоном и свежем щавелем
  • 
4

    4 порції

  • 20 min

  • трудность

    легко

Фотограф: Ingvar Eriksson

Інгредієнти

-
+

650 г  філе норвезької сьомги
2 ст. л.  оливкової олії
1   лимон
   Сіль та перець
щавель   

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Філе сьомги нарізати тонкими шматочками. Натерти олією, сіллю та перцем.
  • Лимон розрізати навпіл і покласти на гриль м’якоттю вниз. Що довше лимон смажити на грилі, то солодше він буде.
  • Обсмажити сьомгу на грилі по 1 хв. з кожного боку.
  • Перед подачею на стіл покласти свіжий щавель на рибу і побризкати соком смаженого лимона.