Перейти до головного змісту

Cьомга в гострому соусі

Cьомга в гострому соусі
  • 
8

    8 порції

  • 20-40 хв

  • трудность

    легко

Фотограф: Aronsen Marianne

Cьомга в гострому соусі з овочами

Інгредієнти

-
+

Маринад

   оливкова олія
   перець
   перець чилі
   сіль
600 г  філе норвезької сьомги
300 г  помідори черрі
300 г  кабачку

Приготування

Кількість інгредієнтів змінилась. Будь ласка, зверніть увагу на наступне:
  • Вам знадобиться більше часу, якщо кількість порцій збільшется
  • Будьте уважні із соленими інгредієнтами та спеціями, які необхідно додавати у кінці
  • Ріжемо сьомгу на 8 частин. Змішуємо оливкову олію, перець чилі, червоний перець і трохи солі і добре умочуємо рибу в маринад. Бажано, щоб риба пробула в маринаді кілька годин , якщо у вас немає цього часу - вона досить замаринується і стоячи на столі, поки ви готуєте овочі.
  • Ріжемо перець, кабачки і очищений червоний лук на шматочки приблизно 3х3 см. Беремо подвійний лист фольги, складаємо його так, щоб у нас по краях вийшла границя близько 3 см. Кладемо в фольгу всі помідори черрі, нарізані овочі і додаємо яблучний сік, масло і біле вино. Приправляємо сіллю і перцем.
  • Овочі готуємо на грилі на середньому вогні, через 5-6 хвилин на починаємо смажити сьомгу – по 2-3 хвилини з кожного боку
  • Перед тім як податі на стіл прикрашаємо свіжими травами. Ця страва добре поєднується з відвареним рисом.